Donațiile primite sunt folosite pentru derularea activităților asociației (pachete pentru persoanele dezavantajate, organizarea de cursuri, workshopuri, organizarea de campanii etc).

Donațiile se pot face în conturile deschise la Banca Transilvania.

RON: RO63BTRLRONCRT0259791101

EUR: RO13BTRLEURCRT0259791101

Puteti de asemenea sa donati mult mai usor prin PayPal:

2% din impozitul pe venit

Conform legislației în vigoare, persoanele fizice (cu contract de muncă individual, PFA sau care desfășoară activități independente) pot alege să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către un ONG sau o instituție de cult. În cazul în care persoanele nu completează formularul aferent și acesta nu este depus la biroul Finanțelor Publice, banii respectivi intră automat la bugetul de stat. Metoda redirecționării acestui procent de 2% este o modalitate prin care statul dorește să ajute sectorul non-guvernamental fără alte obligații din partea contribuabililor.

Dacă doriți să ne sprijiniți activitățile puteți descărca formularul 230 AICI

 

Pentru ajutor sau informații suplimentare despre acest aspect, vă rugăm să ne contactați.

20% din impozitul pe profit al companiei

Persoanele juridice care doresc să sponsorizeze activitatea asociației vor face acest lucru pe baza unui contract de sponsorizare disponibil AICI

Conform legislației în vigoare, orice institutie care are un capital social și profit aferent activității realizate poate direcționa o cotă parte din impozitul pe profit, printr-un contract de sponsorizare încheiat până la finele anului, spre o organizație fără scop patrimonial.

Potrivit Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, sponsorizarea se realizează pe bază de contract încheiat în formă scrisă între sponsor și beneficiar, cu specificarea obiectului, valorii și duratei sponsorizării, precum și a drepturilor și obligațiilor părților. Motivul ce face necesară încheierea contractului de sponsorizare este acela că, în esență, prin actul de sponsorizare se efectuează un transfer de proprietate asupra unor valori sau bunuri.

Conform Art. 31 (4), Titlul II, din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea și legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente dacă sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele condiții:

a) sunt în limita a 3% din cifra de afaceri;
b) nu depașesc mai mult de 20%, din impozitul pe profit datorat.

 

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul și încrederea oferită.