Cum te poţi implica?

Asociaţia Dare to Dream pune un accent foarte mare pe implicarea oamenilor în comunitatea din care fac parte. Dezvoltăm şi derulăm în mod constant activităţi pentru copiii din medii defavorizate, dar şi ateliere de dezvoltare personală şi alte proiecte pentru tinerii şi Cluj-Napoca. Te poţi implica alături de noi fie în dezvoltarea activităţilor pentru copii, implementarea lor, dezvoltarea şi implementarea proiectelor pentru tineri sau poţi alege să fii promotor şi să te implici pe partea de fundraising şi promovare a acţiunilor asociaţiei noastre.

 

Condiţii pentru a fi voluntar

Dacă ai abilităţile necesare pentru a lucra cu tinerii şi cu copiii sau crezi că ai putea juca un rol în dezvoltarea comunităţilor cu care lucrăm, te rugăm să ne trimiţi un CV şi o scrisoare de motivaţie pe adresa contact@daretodream.ro în care să pui accentul pe competenţele tale, pentru a ne putea face o primă impresie despre tine.

 

Procesul de selecţie

Va urma un interviu individual sau de grup şi un scurt test de personalitate pentru a vedea dacă te potriveşti în echipa noastră sau există alte proiecte în care abilităţile şi interesele tale vor putea fi puse în valoare.